29 січня відбулося розширене засідання Президії та четверта сесія Миргородської районної ради

Дата: 30.01.2021 11:58
Кількість переглядів: 656

 29 січня відбулося розширене засідання Президії районної ради та пленарне засідання 4 сесії. Їх провела голова Миргородської районної ради Наталія Гирка. Серед присутніх на пленарному засіданні - 36 депутатів районної ради, керівники районних державних адміністрацій, депутат Полтавської обласної ради та засоби масової інформації.

Більшістю голосів на сесії депутати ухвалили проекти рішень по 26-ти питанням порядку денного. Рішення стосувалися передачі майна зі спільної власності територіальних громад Великобагачанського, Миргородського, Шишацького, Шишацького районів у власність конкретних громад кожного регіону. Також на сесії проголосували за проекти по внесенню змін до показників районних бюджетів Великобагачанського, Гадяцького, Лохвицького, Шишацького районів  за попередній 2020 рік; та за фінансові звіти про виконання цих бюджетів. Більшістю голосів депутати окремим рішенням затвердили перерахування залишків коштів, що утворилися на кінець бюджетного періоду на рахунках бюджетів ліквідованих районів.

Одноголосно депутати підтримали рішення про звернення до Антимонопольного комітету України щодо порушення антимонопольного законодавства АТ «Полтаваобленерго». У тексті звернення зафіксовано прохання дати правову оцінку діям АТ «Полтаваобленерго» щодо можливих порушень вимог статей 13, 19, 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» під час примусу територіальних громад до укладення договорів з доступу до інфраструктури об’єктів електроенергетики для розміщення електричних мереж  чи іншого інженерного обладнання.

У «різному» голова районної ради Наталія Гирка ознайомила із відповідями, які надійшли від Державного підприємства "Агентство місцевих доріг Полтавської області" на депутатський запит Олександру Борису щодо ремонту тросового огородження на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Гадяч-Миргород у с.Сари. А також - з відповіддю на звернення депутатів Миргородської районної ради щодо ремонту доріг загального користування місцевого значення Миргородського району, зокрема ділянок Вирішальне-Залізняки-Комишня, Лохвиця-Вирішальне-Лубни та Гадяч-Миргород.

Зазначимо, що офіційні відповіді на депутатські запити та звернення були попередньо оприлюднені на сайті Миргородської районної ради та на сторінках ради у соціальних мережах.


Фото - О.Устименко, ІЦ "Миргородщина"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора