Засідання бюджетної комісії

Дата: 27.01.2021 18:54
Кількість переглядів: 382

27 січня у залі засідань Миргородської районної ради відбулося розширене засідання постійної комісії з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та охорони довкілля. Провели засідання голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова бюджетної комісії Оксана Кулик.

Окрім депутатів, які входять до комісії, участь у засіданні взяли: депутати районної ради Іван Чишко, Маргарита Хорольська, Володимир Севастьянов; а також голова Великобагачанської райдержадміністрації Сергій Братік, голова Шишацької райдержадміністрації Сергій Скороход, голова Лохвицької райдержадміністрації Тетяна Костенко, голова Миргородської райдержадміністрації Вікторія Ємець, керівники фінансових управлінь кожного регіону.

Обговорили низку фінансових питань, а саме – звіти про виконання районних бюджетів за 2020 рік, внесення змін до показників районного бюджету, та про перерахування залишків коштів, що утворилися на кінець бюджетного періоду на рахунках бюджетів ліквідованих районів. Це питання залишається  болючим та викликало найбільше обговорення. Тож заслухали пропозиції від кожного регіону стосовно їхнього бачення вирішення даного питання.

Після детального розгляду кожного проекту рішення члени комісії одноголосно підтримали внести питання на розгляд сесії, яка відбудеться 29 січня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора