Триває підготовка до четвертої сесії Миргородської районної ради

Дата: 22.01.2021 16:48
Кількість переглядів: 544

У рамках підготовки до чергової сесії Миргородської районної ради відбулася робоча нарада, яку провела голова Миргородської районної ради Наталія Гирка. 

На нараді були присутні очільники Ромоданівської, Комишнянської, Великосорочинської громад, секретар Миргородської громади, а також керівники КНП "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1" та КНП "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2". Основне питання - обговорення стану виконання одного із пунктів рішення №14 третьої сесії від 24 грудня 2020 року: створити розподільчий баланс по відокремленню майна та об'єктів, які передаються до Миргородської територіальної громади від інших об'єктів та майна, які знаходяться на території інших територіальних громад. 

На нараді детально обговорили розподільчий баланс по кожному об'єкту та перелік майна первинної ланки медицини. Дійшли згоди укласти угоду про співпрацю між громадами колишнього Миргородського району на взаємовигідних умовах у рамках Закону України "Про співробітництво тариторіальних громад". Питання затвердження розподільчого балансу КНП "Миргородський ЦПМСД" Миргородської районної ради внесене на розгляд сесії, яка відбудеться 29 січня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора