Відбулася акція протесту проти підняття тарифів на комунальні послуги

Дата: 15.01.2021 14:56
Кількість переглядів: 647

15 січня у багатьох населених пунктах області відбулася мирна всеукраїнська акція протесту проти тарифів на комунальні послуги. У Миргороді на центральній площі громадськість також зібралася аби висловити незгоду та гостре незадоволенням існуючими тарифами, зокрема, на газ та його транспортування до осель.

Перед учасниками акції виступили голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, голова Миргородської райдержадміністрації Вікторія Ємець.

Наталія Олексіївна звернулася до мітингувальників як керівник та представник депутатського корпусу Миргородської районної ради. Вона наголосила на тому, що для позитивного вирішення питання зміни тарифів у бік зменшення, необхідно об'єднати зусилля. До депутатського корпусу районної ради входять представники Миргородщини, Багачанського, Гадяцького, Лохвицького, Шишацького краю. Представляючи інтереси усіх 17 громад новоутвореного району, цими днями депутати підготували спільне звернення до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Із текстом звернення можна ознайомитися за посиланням: https://myrhorod-rada.gov.ua/news/1610621190/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора