Обговорили стан справ по передачі майна у власність громад

Дата: 13.01.2021 17:51
Кількість переглядів: 692

13 січня відбулася нарада, на якій детально обговорили стан справ по передачі майнових об'єктів у комунальну власність територіальних громад. Нараду провели голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та голова Миргородської РДА Вікторія Ємець. До діалогу запросили представників Комишнянської, Ромоданівської, Великосорочинської та Миргородської громад. У фокус обговорення потрапили всі об'єкти освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту. Наталія Гирка вкотре наголосила, що процедура зміни власника об'єктів повинна пройти невідчутно для жителів громад.

Попередньо районна рада та ради громад на сесіях уже прийняли рішення про передачу нерухомого та рухомого майна, наразі ж активно працюють комісії по прийомці-передачі.

Окремо учасники наради зупинилися на питанні створення у кожній громаді Служби у справах дітей, адже з початку наступного місяця рішення стосовно дітей, які потрапили до складних життєвих обставин, до повноважень районних державних адміністрацій прийматися не будуть.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора