Підготовка до сесії

Дата: 24.12.2020 21:08
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Члени постійної комісії районної ради восьмого скликання з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів та охорони довкілля 24-го грудня опрацювали 10 питань:

 

1. Про передачу з балансу відділу освіти Миргородської райдержадміністрації на баланс виконавчого апарату Миргородської районної ради нежитлових приміщень розташованих за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 53.

2. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність Ромоданівської селищної територіальної громади шкільного спеціалізованого автобуса "Еталон".

3. Про внесення змін до рішення сорок другої сесії сьомого скликання Шишацької районної ради від 23.10.2020 р. «Про передачу обєктів, що відносяться до спільної (комунальної) власності територіальних громад Шишацького району Шишацькій селищній раді”.

4. Про внесення змін до рішення сорок другої сесії сьомого скликання Шишацької районної ради від 23.10.2020 р. « Про передачу підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної (комунальної) власності територіальних громад Шишацького району Шишацькій селищні раді”.

5. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району суб'єктів первинної медицини та суб'єктів і майна Лохвицької центральної бібліотечної системи.

6. Про передачу в комунальну власність територіальної громади Лохвицької міської ради зі спільної власності територіальних громад району ЛОХВИЦЬКОГО КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ ІМ. Г.С. СКОВОРОДИ та надання згоди на передачу із спільної власності територіальних громад району у власність Лохвицької міської територіальної громади майна інших установ.

7. Про затвердження ліквідаційного балансу відділу управління майном Гадяцької районної ради.

8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Ісківці Ісковецької сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

9. Про передачу трудового архіву Лохвицького району Лохвицькій міській раді.

10. Про депутатський запит депутата районної ради Севастьянова В.М. щодо відновлення місцевого пасажирського транспорту між містами Миргород і Лохвиця.

 

По кожному питанню присутні заслухали детальне роз’яснення від доповідачів. Члени комісії, яку очолює Ігор Федій підсумували, що усі проєкти рішень вносяться до порядку денного третьої сесії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора