Обговорили важливі питання

Дата: 18.12.2020 16:21
Кількість переглядів: 517

Фото без опису У рамках підготовки до чергової сесії Миргородської районної ради, 18 грудня відбулося засідання постійної комісії з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства та дитинства. Провів засідання голова комісії Олександр Фошин за участі голови Миргородської районної ради Наталії Гирки. 


Депутати детально пропрацювали кожен проєкт рішення з наступних питань: 
1. Про внесення змін до Комплексної програми "Підвищення ефективності надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в Миргородській центральній районній лікарні у 2016 – 2020 роках".
2. Про внесення змін до фінансового плану на 2020 рік КНП "Миргородська ЦРЛ".
3. Про передачу КНП «Миргородський ЦПМСД» Миргородської районної ради у власність Миргородської міської територіальної громади в особі Миргородської міської ради.
4. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність Великосорочинської селищної територіальної громади об’єктів та майна.
5. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність Комишнянської селищної територіальної громади юридичних осіб, об’єктів та майна. 

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора