Відбулася друга сесія Миргородської районної ради

Дата: 13.12.2020 08:54
Кількість переглядів: 1464

Фото без описуОдинадцятого грудня відбулося засідання другої сесії депутатів Миргородської районної ради восьмого скликання. Окрім 38-ми присутніх депутатів, у приміщенні районної ради зібралися голови районних державних адміністрацій новоутвореного району, очільники кількох громад, керівники профільних відділів та управлінь, а також засоби масової інформації. Провела засідання голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

На розгляд засідання було внесено 40 питань, та при затвердженні порядку денного більшістю депутатів було вирішено додати ще одне. Загалом під час роботи депутати ухвалили рішення, що стосувалися затвердження регламенту ради, положення про постійні комісії та їх склад, обрано голів постійних комісій та склад Президії районної ради. Більшістю голосів депутати внесли зміни до показників районних бюджетів Миргородського, Великобагачанського, Гадяцького, Лохвицького районів; зміни до показників бюджетних програм, зміни до Положення про петиції та інше.

На засіданні сесії депутати ухвалили рішення про те, що Великобагачанська, Гадяцька, Лохвицька, Шишацька районні ради реорганізуються шляхом приєднання до Миргородської районної ради. Таким чином, Миргородський район став першим на Полтавщині, де стартував процес реорганізації районних рад відповідно до змін в адміністративно-територіальному устрої.

Депутатський корпус восьмого скликання більшістю голосів підтримав рішення про передачу до власності Миргородської територіальної громади комунального некомерційного підприємства «Миргородська ЦРЛ», а також -  низки рухомого та нерухомого майна, об’єктів соціальної галузі, освіти та культури. Відповідні рішення, що стосувалися передачі майна до Комишнянської, Ромоданівської, Лохвицької, Гадяцької територіальних громад також були ухвалені депутатами.

Відповідно до графіку роботи, на грудень запланували провести ще одне засідання сесії.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Фото: Ольга Устименко, ІЦ «Миргородщина»


Детальний фотозвіт


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора