Відбулося засідання постійних комісій

Дата: 15.07.2020 16:47
Кількість переглядів: 669

14 липня 2020 року за участі голови районної ради Леоніда Яринича та голови районної держадміністрації Вікторії Ємець відбулися засідання постійних комісій - земельної, гуманітарної та регламентної. На засіданні земельної комісії під головуванням Вадима Данилевського розглянули питання затвердження технічної документації по встановденню меж населених пунктів села Білики та села Деркачі. Також заслухали звіт про роботу комісії у 2019 році.

На спільному засіданні гуманітарної та регламентної комісії під головуванням Олега Турбаби та Володимира Молочка було заслухано стан виконання рішення 49 сесії районної ради від 21.02.2020 року щодо прийняття регуляторного акту по затвердженню порядку надання платних послуг у закладах освіти Миргородсього району. Невипадково це питання розглядали дві комісії адже під загрозою опинилося питання організації харчування дітей в навчальних закладах району.

Обговорення проходило гостро і активно. Було дано критичну оцінку затримці в прийнятті регуляторного акту. Рекомендовано відділу освіти до чергової сесії підготувати всі необхідні матеріали та забезпечити прийняття регуторного акту. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора