Повідомлення про початок та терміни процедури проведення громадських слухань (Дібрівська сільрада)

Дата: 10.11.2020 16:43
Кількість переглядів: 280

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту документу державного планування  “Генеральний план з розробкою плану зонування території села Дібрівка Миргородського району Полтавської області”

З метою врахування громадських інтересів при визначенні обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування, а саме  “Генеральний план з розробкою плану зонування території села Дібрівка Миргородського району Полтавської області” відповідно до Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, ст. 10 та 12 Закону України “Про стратегічну екологічну оцінку”, Дібрівська сільська рада повідомляє про початок та терміни громадського обговорення для визначенні обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування.

З матеріалами щодо обсягів стратегічної екологічної оцінки та основними кресленнями документу державного планування (Генеральний план з розробкою плану зонування території села Дібрівка) можна ознайомитись та надати пропозиції в Дібрівській сільській раді щоденно (крім вихідних) з 16.11.2020р. в робочий час за адресою: с. Дібрівка, Миргородський р-н, Полтавська область, та на сайті Миргородської районної ради: https://myrhorod-rada.gov.ua.
Електрона адреса для прийняття пропозицій: dibrivskasr@ukr.net.
Строк завершення громадських обговорень  — 30.11.2020р.

Дібрівська сільська рада


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора