Відбулася 54 сесія районної ради

Дата: 09.11.2020 16:42
Кількість переглядів: 516

Фото без опису9 листопада 2020 року відбулася чергова 54 сесія районної ради сьомого скликання, остання в чинній каденції ради. На початку пленарного засідання голова ради Леонід Яринич виступив із промовою.

Він охарактеризував результати п'ятирічної роботи депутатського корпусу, подякував колегам за активність, відповідальність і принциповість при прийнятті рішень, побажав здоров'я і успіхів у подальшій діяльності на користь громади.

Завершив свій виступ Леонід Миколайович нагородженням депутатів. Почесної відзнаки "За собливі заслуги в розвитку Миргородщини" удостоївся Костянтин Богданов, депутат районної ради трьох скликань. Почесні грамоти районної ради та районної держадміністрації отримали Анатолій Карбан, Микола Тома.

Також до депутатів звернулася голова районної держадміністрації Вікторія Ємець. Вона висловила вдячність голові районної ради Леоніду Миколайовичу Яриничу за компетентність і мудрість на протязі роботи на своїй посаді та вручила йому високу нагороду - Почесну грамоту Полтавської обласної держадміністрації.  Потім відбулося вручення Почесних грамот районної ради та районної держадміністрації головам постійних комісій районної ради Костянтину Богданову, Володимиру Молочку, Вадиму Данилевському, Олегу Турбабі.

Депутати розглянули і прийняли рішення по 15 невідкладних питаннях. З протоколом поіменного голосування можна ознайомитися тут.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора