ID-картка - виборцю не перешкода

Дата: 28.02.2019 15:50
Кількість переглядів: 262

До виборів залишилося менше двох місяців і громадянам варто потурбуватися про свій паспорт.

Ви – власник ID-картки і турбуєтеся чи зможете проголосувати 31 березня на виборах Президента України за цим документом? Поспішаємо заспокоїти власників паспортів громадянина України нового зразка та розвіяти міфи,- .реалізувати право голосу  зможуть як власники паспорта у вигляді книжечки так і власники ID-картки. Зверніть увагу, що відмова виборцю, включеному до списку виборців на виборчій дільниці, в реалізації його права голосу на виборах та відповідно у видачі виборчого бюлетеня з підстав відсутності у паспорті такого виборця у вигляді паспортної книжечки фотокартки, яка вклеюється при досягненні особою 25- та 45-річного віку або з підстав відсутності відомостей щодо реєстрації місця проживання в паспорті громадянина України у вигляді картки − не допускається. Відповіді на інші питання маєте змогу знайти у роз’ясненнях, затверджених Центральною виборчою комісією постановою від 27.12.2018 № 268. 

Необхідно завчасно потурбуватися і про належний стан документа, оскільки несвоєчасне вклеювання фото (25 та 45 років) призводить до того, що документ стає не дійсним та потребує заміні на новий у вигляді ID-картки.
Наразі, підрозділ міграційної служби протягом лютого-березня  поточного року  працює  у посиленому режимі, співробітники служби  докладають усіх зусиль для своєчасного забезпечення громадян ID-картками і паспортами громадянина України для виїзду за кордон.

Ми працюємо за адресою: м. Миргород вулиця Якова Усика, 34 з вівторка по суботу без перерви, вихідні: неділя,понеділок.

Довідки за телефоном 5-24-94. Звертайтеся – будемо раді допомогти!      

Начальник Миргородського МВ УДМСУ                                                   М.Литвишко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора