26 березня - День Національної гвардії України

Дата: 26.03.2020 08:21
Кількість переглядів: 628

Сьогодні в країні професійне свято - День Національної гвардії України.  У найважчий та найвідповідальніший період в історії нашої держави Національна гвардія стала однією з провідних сил оборони України, виступила надійним гарантом суверенітету і цілісності держави.

Забезпечуючи обороноздатність країни нацгвардійці в той же час виконують важливі правоохоронні функції, завдання із захисту та охорони загальнолюдських цінностей.

Сьогодні ми висловлюємо свою шану тим, хто зустрічає цей день на передовій. Низько схиляємо голову, згадуючи тих, хто загинув за рідну землю. Вічна їм пам’ять...

Щиро вітаємо військовослужбовців та ветеранів Національної гвардії з професійним святом, бажаємо міцнoгo здоров'я, успіхів у військовій підготовці, щастя вам та вашим рідним і близьким!

Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тoму висловлюємо повагу і шану воїнам Національної гвардії України за те, що своєю важливою справoю ви неухильно нагадуєте світoвій спільноті - Україна в надійних руках!

Голова районної ради                                    Леонід ЯРИНИЧ

Голова районної держадміністрації           Вікторія ЄМЕЦЬ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора