Скликається 38 сесія Миргородської районної ради

Дата: 28.11.2018 14:06
Кількість переглядів: 1022

Голова районної ради Яринич Л.М. видав розпорядження про скликання чергової 38 сесії районної ради. Пленарне засідання відбудеться 7 грудня 2018 року о 10.00 год в залі засідань районної ради. На розгляд депутатів подано 33 питання. Нижче подається їх перелік:

1 Про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік.
2 Про внесення змін до Програми забезпечення пожежної безпеки на території Миргородського району на період 2016-2020 роки
3 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договору оренди димової металевої труби котельні за адресою: с. Черкащани, вул. Соборна, 46 з ФОП Деркач Р.А.
4 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договору оренди нежитлового приміщення за адресою: с.Зубівка, вул. Гурамішвілі, 2 з ФОП Кальний В.А.
5 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договору оренди нежитлових приміщень з ТОВ "ЕКО-ТЕПЛО".
6 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договору оренди 1/3 частини приміщення гаража за адресою: м. Миргород, вул. Кашинського, 21 з фізичною особою Кириченком О.В.
7 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договору оренди частини нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул. Кашинського, 21 з Полтавською обласною організацією ВО "Батьківщина".
8 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договору оренди частини нежитлового приміщення за адресою: м.Миргород, вул. Кашинського, 21 з ГО “Миргород-допомога”.
9 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договору оренди частини нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул. Кашинського, 21 з СФГ "Господар".
10 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договору оренди частини нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул.  Кашинського, 21 з ПП "Універсалпостач Полтава".
11 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження договірних відносин по оренді приміщення з відшкодуваннями витрат на його утримання у районному будинку культури площею 24,3 кв.м. за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя 141/1 з відділом культури і архіву районної держадміністрації
12 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження договірних відносин по оренді приміщення з відшкодуваннями витрат на його утримання площею 185,66 кв.м. за адресою: м. Миргород, вул. Незалежності 20/17 з відділом культури і архіву районної держадміністрації.
13 Про надання дозволу відділу освіти районної держадміністрації на продовження дії договорів оренди будівель, в яких розташовані дитячі заклади, і майна з сільськими і селищними радами.
14 Про внесення змін до Програми забезпечення виконання Миргородською районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень на 2018 рік.
15 Про надання дозволу Миргородській ЦРЛ  на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул. Лікарняна, 1 (поліклінічне відділення для дітей) з КНП „Миргородський ЦПМСД” Миргородської районної ради.
16 Про надання дозволу Миргородській ЦРЛ на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул. Лікарняна, 1 (підвальне приміщення) з Миргородською районною держадміністрацією.
17 Про надання дозволу Миргородській ЦРЛ на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 172 (частина паталогоанатомічного відділення) з Полтавським обласним бюро судово-медичної експертизи.
18 Про надання дозволу Миргородській ЦРЛ на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м. Миргород, вул. Лікарняна, 1 (підвальне приміщення поліклінічного відділення для дітей) з управлінням соціального захисту населення Миргородської райдержадміністрації.
19 Про надання дозволу Миргородській ЦРЛ на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: смт. Комишня, вул. Шевченка, 19 (приміщення харчоблоку) з Миргородським районним територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
20 Про надання дозволу КНП “Миргородський ЦПМСД” на продовження договору оренди нежитлового приміщення площею 68,5 кв.м. за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 149, а, (поліклінічне відділення, кабінет №115), з комунальним підприємством “Полтавський обласний центр медико-соціальної експертизи” Полтавської облаcної ради”.
21 Про надання дозволу КНП “Миргородський ЦПМСД” на продовження договору оренди нежитлового приміщення площею 27,1 кв.м. за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 149-а, (поліклінічне відділення, кабінет №513), з обласним бюро судово-медичної експертизи.
22 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договорів оренди нежитлових приміщень, розташованих в поліклінічному відділенні за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 149-а, з Миргородською ЦРЛ.
23 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договору оренди автомобіля УАЗ 3962-01 та стерилізатора ГК-100-3 з Миргородською ЦРЛ.
24 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договорів оренди нежитлових приміщень, розташованих в амбулаторіях ЗПСМ на території району, з Миргородською ЦРЛ.
25 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договору оренди обладнання (світильника) з Миргородською ЦРЛ.
26 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договору оренди автомобіля АС-G ШТД та автогаража за адресою: смт.Комишня, вул. Шевченка, 7 з Об’єднаним автогосподарством закладів та установ охорони здоров’я Полтавської області.
27 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договору оренди частини нежитлового приміщення площею 13.6 кв.м. за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 149-а (каб.106) з ПП Федорченко Т.В.
28 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договорів оренди нежитлових приміщень з ПОКП “Полтавафарм” МЛА №210.
29 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договору оренди частини нежитлового приміщення площею 27.2 кв.м. за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 149-а (каб.508) з ПП Жалдак О.М.
30 Про надання дозволу КНП "Миргородський ЦПМСД" на продовження договору оренди частини нежитлового приміщення площею 5.4 кв.м. за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 149-а (хол 1 поверху) з ПП Головко О.П.
31 Про надання дозволу відділу культури і архіву районної держадміністрації на продовження договірних відносин по оренді з відшкодуванням витрат на утримання приміщень Солонцівського сільського клубу та сільської бібліотеки з Солонцівською сільською радою.
32 Про внесення змін до рішення 35 сесії районної ради від  24.07.2018 р. "Про заходи по забезпеченню державної реєстрації права власності на об'єкти нерухомості (будівлі), які знаходяться на балансі Миргородської ЦРЛ.
33 Про Програму підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони на 2018-2020 роки в Миргородському районі.
34 Різне.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора