Черговий діалог влади з громадою відбувся у Петрівцях

Дата: 15.03.2019 13:35
Кількість переглядів: 685

15 березня 2019 року у Петрівцях відбулися збори громади, ініційовані місцевими жителями, на які був запрошений голова районної ради Леонід Яринич.

Також в зборах взяли участь сільський голова Сергій Чех та керівник  місцевого сільськогосподарського підприємства Павло Кандиба і його заступник Сергій Замоздра.

Учасники зібрання активно, іноді емоційно обговорювали нагальні питання, що стосуються життєдіяльності села і громадян. Найбільш дискусійними з них виявилися збереження в селі стоматологічного кабінету та діагностичної лабораторії, відновлення роботи аптечного пункту, використання земель розташованих  в межах громади тощо.

Присутні схвально сприйняли виступ голови районної ради Леоніда Яринича, в якому він детально проінформував про вжиті районною владою заходи по збереженню в Петрівцях стоматологічного кабінету для надання послуг не тільки місцевим жителям, а й жителям навколишніх сіл Слобідської та Ярмаківської сільрад. Леонід Миколайович відповів на багато інших питань.

Як завжди, під час подібних заходів, не обійшлося і без критичних зауважень і питань і до місцевої влади, і до аграріїв, господарюючих на землях колишнього ДП ім.Іваненка. Також петрівчани поставили перед сільським головою Сергієм Чехом завдання по активізації роботи з відновлення роботи аптечного пункту в селі. 

Керівники господарства Павло Кандиба та Сергій Замоздра, який до того ж ще є й депутатом районної ради, надали обґрунтовані відповіді та роз’яснення на адресовані до них питання. Павло Кандиба запевнив, що очолюване ним підприємство буде докладати максимум зусиль для покращення добробуту жителів громад, на території яких воно орендує і обробляє паї і розвіяв чутки про перереєстрацію підприємства за межами району. Крім того, він повідомив, що вже найближчим часом підрозділ господарства, який знаходиться в с.Петрівці, буде носити ім’я Іваненка Павла Сергійовича, тісно пов'язаного з історією села.

Двохгодинний діалог представників влади з громадою, що відбувався в прохолодному приміщенні сільського клубу, завершився в теплій позитивній атмосфері.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора