Відбулася позачергова сесія

Дата: 14.04.2020 13:07
Кількість переглядів: 1980

14 квітня відбулася позачергова 50 сесія Миргородської районної ради сьомого кликання.

Пленарне засідання проходило з дотриманням вимог карантинного режиму: всі присутні були в захисних засобах (маски, перчатки), дотримувалася соціальна дистанція, а перед входом в зал засідань проводився температурний контроль - медична сестра за допомогою електронного термометра вимірювала температуру кожного учасника. Випадків відхилення від норми не виявлено.
Відкриваючи сесію, голова районної ради Леонід Миколайович Яринич пояснив необхідність позачергового зібрання та наголосив, що задля дотримання вимог безпеки та карантинних обмежень у сесійній залі присутні лише депутати і посадовці, причетні до розроблення рішень. З метою забезпечення принципу гласності проєкти рішень завчасно були оприлюднені на сайті районної ради, про що депутатів повідомляли і вони мали змогу ознайомитися з документами.

Перш ніж розпочати роботу, Леонід Миколайович разом із депутатами привітали голову районної держадміністрації Вікторію Михайлівну Ємець з призначенням на посаду. Такі ж вітання отримав і її новопризначений заступник - Віталій Миколайович Хоменко.

Робота пленарного засідання проходила злагоджено і оперативно. Депутати розглянули всі питання і прийняли по них рішення менше ніж за годину. Найдовше слухали директора КНП "Миргородська ЦРЛ" Ярослава Володимировича Будного, адже до нього було чимало запитань щодо ситуації із захворюваністю на вірусні інфекції у районі. Він проінформував депутатів про кількість хворих, про підтверджені випадки COVID-19, про готовність лікарні до роботи в екстремальних ситуаціях. Всього на пленарному засіданні було прийнято 13 рішень. ( протокол поіменного голосування 50-ї позачергової сесії 14.04.2020 р. )

Закриваючи засідання Леонід Миколайович подякував депутатам за їх роботу, побажав здоров'я і найшвидшого подолання випробувань, які доводиться зараз всім нам переживати. Виконавчий апарат районної ради висловлює вдячність КНП "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" за здійснення температурного контролю під час проведення сесії.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора