З Днем місцевого самоврядування!!!

Дата: 07.12.2020 12:08
Кількість переглядів: 449

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад Миргородщини! Прийміть вітання з нагоди нашого спільного свята - Дня місцевого самоврядування.

Розвиток кожної громади, реалізація її потенціалу значною мірою залежить від ефективності місцевого самоврядування, від злагодженої роботи службовців відділів та управлінь, посадових осіб та депутатів місцевих рад. Тож у цей святковий день я дякую кожному за значний внесок у процес розбудови успішної, правової, демократичної країни.

Вітаю з професійним святом працівників усіх територіальних громад новоствореного Миргородського району та депутатський корпус Миргородської районної ради восьмого скликання. Впевнена - разом із такою потужною командою ми вже найближчим займемо передові позиції у розвитку краю.

Дякую всім, хто дбає про розвиток своєї громади, хто трудиться на благо майбутнього наступних поколінь українців, хто своєю наполегливістю відстоює інтереси виборців. Щира подяка за багаторічну наполегливу працю ветеранам місцевого самоврядування!

Шановні колеги, бажаю міцного здоров'я вам та вашим родинам! Нехай у всіх громадських справах вас супроводжує успіх. Нехай вдячність від людей завжди буде нагородою за непросту працю.

 

З повагою
голова Миргородської районної ради
Наталія Гирка


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора