Обговорено результати аудиту району та інші питання

Дата: 09.02.2019 12:02
Кількість переглядів: 966

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 лютого 2019 року відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради Леонідові Яриничу за участю голови районної держадміністрації Юрія Коваленка.

До складу цього дорадчого органу входять сільські, селищні голови району, заступник голови та керуючий справами районної ради.

Оскільки головним завданням координаційної ради є налагодження взаємодії між органами місцевого самоврядування, виконавчою владою та територіальними підрозділами центральних органів влади - для участі в роботі були запрошені начальник ДПІ Наталія Молочко, в.о. начальника відділення Держкомзему Людмила Сороколєт, начальник відділення виконавчої служби Юрій Корсунський,  керівники структурних підрозділів районної держадміністрації. На прохання голів місцевих рад на засідання були запрошені фахівці-консультанти, помічники народного депутата України Олега Кулініча Галина Мусієць - з питань земельного законодавства та Сергій Хрипко - з питань ремонту доріг.

Порядок денний засідання, що містив п’ять питань, завчасно було доведено до відома учасників та оприлюднено на офіційному сайті районної ради і на сторінці районної ради в FaceBook, також були запрошені  члени Громадської ради та засоби масової інформації.

Роботу, на виконання вимоги Держаудиту, розпочали з розгляду висновків та пропозицій Управління Північно-Східного офісу Держаудитслужби за результатами аудиторської перевірки виконання місцевих бюджетів Миргородського району за 2015-2018 роки.

Питання не нове, раніше, за ініціативи фінансового управління райдержадміністрації вже обговорювалося з головами ОМС. При реєстрації кожному члену координаційної ради були вручені заходи по реалізації пропозицій, викладених у аудиторському звіті. Тож голови одностайним голосуванням підтримали винесення пропозицій на розгляд депутатів районної ради сесій

Потім на протязі години в режимі діалогу учасники засідання обговорили питання податкового, земельного законодавства, проблему стягнення аліментів з непрацюючих та ін.

Примітка:

Висновки та пропозиції державного фінансового аудиту виконання місцевих бюджетів Миргородського району за період з 01.01.2015 по 30.06.2018.

Заходи по реалізації пропозицій Управління Північно-Східного офісу держадудит служби в Полтавській області (на підставі Аудиторського звіту від 13.12.2018 №08-24/11)

Аудіозапис розгляду першого питання

ДЕРЖАУДИТ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора