Погоджувальна рада схвалила порядок денний 2 сесії

Дата: 10.12.2020 11:35
Кількість переглядів: 651

Фото без описуУ рамках підготовки до сесії голова Миргородської районної ради Наталія Гирка провела засідання погоджувальної ради з головами депутатських фракцій.

Разом із керуючим справами виконавчого апарату Андрієм Ємцем, Наталія Олексіївна ознайомила присутніх із порядком денним сесії, детально розглянули всі проєкти рішень.

Також узгодили склад постійних депутатських комісій, їх у цьому скликанні буде п'ять: комісія з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту, впровадження цифрових технологій; комісія з питань регламенту, депутатської етики, діяльності депутатів, забезпечення законності, правопорядку та протидії корупції; комісія з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів; комісія з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва та промисловості та охорони довкілля; та комісія з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства та дитинства.

На засіданні внесли пропозиції щодо голів, заступників та секретарів у кожній комісії, а також обговорили склад Президії Миргородської районної ради 8 скликання.
З проєктами відповідних рішень можна ознайомитися на офіційному сайті Миргородської районної ради у розділі "Матеріали поточної сесії".


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора