Погоджено порядок денний 52 сесії районної ради

Дата: 21.07.2020 11:28
Кількість переглядів: 1195

Фото без опису21 липня голова районної ради Леонід ЯРИНИЧ провів розширене засідання Президії районної ради та постійних комісій по підготовці до пленарного засідання 52 сесії.

В роботі засідання взяла участь голова районної державної адміністрації Вікторія ЄМЕЦЬ.

Депутати розглянули питання, головним з яких був звіт про виконання районного бюджету за перше півріччя 2020 року. Також члени президії погодили проєкти рішень щодо звільнення директора КП "ЖКП та Архітектурне бюро Миргородського району" та про внесення змін до складу комісії з реорганізації КП "Щит Миргородщини". Потім обговорили Стратегічний план соціального партнерства ПрАТ «Нафтогазвидобування» з органами виконавчої влади і місцевого самоврядування Миргородського району на 2020 рік, фінансові звіти за перше півріччя комунальних некомерційних медичних підприємств, зміни до районних програм, затвердження меж населених пунктів, голова постійної комісії Вадим ДАНИЛЕВСЬКИЙ прозвітував про роботу земельної комісії у 2019 році. Після обговорення всіх питань депутати рекомендували винести проєкти рішень на розгляд пленарного засідання районної ради, яке відбудеться 24 липня, та затвердили порядок денний з 18 питань.

Організація засідання відбувалася з дотриманням вимог карантинного режиму - на вході в зал кожному вимірювали температуру та обробляли дезрозчином руки, всі були в масках та дотримувалися соціальної дистанції.

Андрій ЄМЕЦЬ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора