Зустрічайте черговий  випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 04.12.2020 09:53
Кількість переглядів: 354

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».  У черговому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

Пандемія коронавірусної інфекція внесла значні зміни в життя пересічних громадян. Про те, які законодавчі новації та карантинні обмеження пов’язані з пандемією введені в Україні у листопаді читайте у черговому випуску газети.

1 листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери.
Про те, як працюють соціальні працівники у Щербанівській   ОТГ у рубриці «Актуальна тема» інформує директорка Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Тамара Білоброва.
Про посаду старости, їх повноваження, особливості роботи та порядок їх обрання  читайте у черговому  номері видання.
Листопад виявився багатим  на визначні дати. Так, 20 листопада відзначався Всесвітній день дитини. Про те, які права мають діти та як їх можна реалізувати читайте у  інформації від наших партнерів представників Управління у справах сім'ї, молоді та спорт Департамент культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.
З 25-го листопада, в Україні стартує акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року офіційно підтримується міжнародною спільнотою. Метою цієї кампанії є привернення уваги громадськості до проблем гендерно зумовленого насильства.
Про те,  де особам, постраждалим від домашнього насильства шукати допомоги та досвід роботи притулку для жінок, які постраждали від домашнього насильства у Полтаві  читайте у рубриці «Інтервю з експертом» за участю директорки притулку Олени Чикурової.
Чому важливо державним службовцям дотримуватися правил етичної поведінки читайте у матеріалі  фахівців Північно-східного офісу Держаудитслужби.
Знайомимо читачів з роботою наших партнерів. Як діє сектор з ювенальної пробації, його основні повноваження  читайте у черговому випуску видання.
У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із фахівчинею Миргородського бюро правової допомоги Наталією Пищимухою.
Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».
Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує та фахівці системи БПД консультують.
Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців системи БПД.
Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.
З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.
Приємного читання!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора