Чи отримає Миргородщина інвестиції в рамках конкурсу “Бюджет участі Полтавської області”?

Дата: 05.10.2018 08:14
Кількість переглядів: 713

На це питання буде надана відповідь після опрацювання робочої групою обласної ради результатів голосування на підтримку проектів, поданих з районів.

Районна локальна група Бюджету участі, до складу якої входять Ємець Андрій Володимирович - керуючий справами районної ради, Рябко Лариса Миколаївна – завідувач сектору економіки та торгівлі райдержадміністрації, Харченко Володимир Іванович – Комишнянський селищний голова, Бродський Євгеній Леонідович – депутат районної ради, Усик Тетяна Дмитрівна – начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради, на засіданні 2 жовтня розглянула матеріали по голосуванню за проекти від нашого району. У цьому році їх два і обидва - з Кибинець.

Представники пункту супроводу Кибинської сільської ради Проскура Євгенія Ігорівна та Яріш Олександра Миколаївна на чолі з сільським головою Мисяк Людмилою  Іванівною представили на засідання локальної групи бюлетені голосування на підтримку проектів. Нагадаємо, що на конкурс авторами з Кибинець подано два проекти:

  1. «КИБИНЦІ FOREVER». Облаштування локації для проведення культурно – освітніх та мистецьких заходів». Автор: Наріжний Іван Павлович.
  2. «Виховуємо дитину здоровою». Встановлення спортивних тренажерів на території Кибинської ЗОШ І-ІІІ ст. Миргородського району». Автор: Авдієнко Аліна Володимирівна.

В результаті перевірки правильності заповнення бланків голосування та підрахунку локальна група засвідчила, що загальна кількість паперових бюлетенів на підтримку проектів становить майже 1700 бюлетенів. До цих голосів також зарахуються і голоси усіх, хто підтримав проекти через мережу інтернет.

Локальна група передала матеріали – бюлетені та результати підрахунку кількості голосів за кожен проект – до обласної групи.

Тепер чекаємо узагальненого результату і віримо в те, що зусилля авторів проектів та активність усіх, хто підтримав проекти дадуть змогу попасти їм в таблицю переможців (посісти не нижче 60-го місця) і залучити інвестиційні кошти до району.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора