Районна рада збирається на позачергову сесію

Дата: 13.04.2020 07:31
Кількість переглядів: 657

Голова районної ради Леонід ЯРИНИЧ видав розпорядження про скликання позачергової сесії в зв'язку з необхідністю невідкладного виділення коштів першочергово для потреб Миргородської ЦРЛ. Зокрема, для забезпечення заходів, пов’язаних із запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) за рахунок коштів цільового фонду необхідно закупити три реанімаційно-хірургічних монітори ЮМ-300-15.

Крім того пропонується:

  • за рахунок субвенції з місцевого бюджету на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування виділити кошти на суму 50 000 грн. для Миргородської ЦРЛ на  придбання медикаментів та виробів медичного призначення на випадок протиепідемічних заходів (з бюджету м. Миргород); 
  • за рахунок інших субвенцій з бюджету м.Миргорода - 1 050 000 грн. (в т.ч. для забезпечення міського населення препаратами інсуліну хворих на цукровий та нецукровий діабет - 600 000 грн.; відшкодування вартості наркотичних засобів для лікування жителів міста з онкологічними захворюваннями - 300 000 грн.; на проведення робіт по забезпеченню централізованої подачі кисню в боксовані палати інфекційного відділення центральної райлікарні – 100 000 грн.; на забезпечення паливно-мастильними матеріалами транспорт, який буде задіяний для підвозу медичних працівників Миргородської ЦРЛ у період пандемії, за умови відсутності транспортного сполучення в місті – 50 000 грн.)

Також депутати мають затвердити невідкладні зміни до ряду інших цільових програм.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора