Оце так сюрприз для попівських аграріїв!

Дата: 20.11.2018 07:02
Кількість переглядів: 793

Щороку, у третю неділю листопада, наша країна відзначає день сільських трудівників. Так уже ведеться, що українське село, зазвичай, працює, а не святкує, але з нагоди цього світлого свята хліборобів 17 листопада 2018 року у будинку культури мальовничого села Попівка урочисто вшанували аграріїв.

Глядацький зал був переповнений працівниками сільгосппідприємства “Батьківщина-Нива”, місцевими жителями та гостями, серед яких були заступник голови районної ради Микола Парфеня, сільський голова Василь Ошека, а також (!) народний артист України Павло Дворський зі своїми синами, що стало справжнім сюрпризом для попівської громади.

Спочатку були вітальні виступи гостей та вручення нагород. Микола Віташ, керівник сільгосппідприємства "Батьківщина-Нива" розповів односельчанам про здобутки підприємства в поточному році, подякував землякам - трударям лану за їх працю. З рук заступника голови районної ради Миколи Парфені Почесні грамоти отримали кращі спеціалісти підприємства - заступник по тваринництву Валерій Віташ і тракторист Владислав Стіфанов. А потім відбувся неперевершений концерт Павла Дворського за участю його синів, впродовж якого глядачі в повній мірі відчули, що таке справжнє мистецтво! Одним словом, гарно шанували аграріїв у Попівці - і чудовою українською піснею, і запашним короваєм, і святковою лотереєю. Задоволеними залишилися всі. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора