Вітаємо з Днем місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 08:35
Кількість переглядів: 357

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято нашої громади, громади кожного села, селища, району та міста, кожного їх мешканця. Відзначення його - є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Самоврядні органи в умовах децентралізації влади є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальних громад.
Висловлюємо слова вдячності за вашу натхненну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток.

Нехай розуміння і підтримка ваших громад завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.
Бажаємо усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, депутатам місцевих рад та вашим сім’ям міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку.

З повагою,

Голова районної ради                                      Виконувач обов'язків голови
Леонід. ЯРИНИЧ                                              районної державної адміністрації     Віктор ФЕСЕНКО


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора