Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації (Солонцівська сільрада)

Дата: 01.10.2019 03:21
Кількість переглядів: 358

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Генеральний план розвитку сіл Солонці, Бессараби, Коптів та Мареничі Миргородського району Полтавської області»

  • 1. Повна назва документа державного планування:

Проект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план розвитку сіл Солонці, Бессараби, Коптів та Мареничі Миргородського району Полтавської області». В звіті СЕО проведена оцінка впливу на навколишнє природнє середовище розробленого генерального плану на існуючі та проектні споруди (вплив на атмосферне повітря, воду, грунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

  • 2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Солонцівська сільська рада за адресою: 37662, Полтавська область, Миргородський район, с. Солонці, вул. Молодіжна, 73, тел. 05355-31678, e-mail: solontcisr@ukr.net

  • 3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) Дата подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (оприлюднення її в засобах масової інформації) на офіційному веб-сайті Миргородської районної ради (https://myrhorod-rada.gov.ua) – 20.04.2019 року.
Дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб-сайті Миргородської районної ради (https://myrhorod-rada.gov.ua) – 01.10.2019 року.
Публікація заяви в газетах «Миргород – наш дім» - 04.04.2019 року та «Прапор перемоги» - 05.04.2019 року.
б) Способи участі громадськості:
Надання письмових зауважень і пропозицій на адресу: 37662, Полтавська область, Миргородський район, с. Солонці, вул. Молодіжна, 73, тел. 05355-31678, e-mail: solontcisr@ukr.net
в) Дата початку проведення запланованих громадських слухань, час і місце проведення
11.11.2019 року Полтавська область, Миргородський район, с.Солонці, вул. Молодіжна, 73.
г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:
Солонцівська сільська рада за адресою: 37662, Полтавська область, Миргородський район, с. Солонці, вул. Молодіжна, 73, тел. 05355-31678, e-mail: solontcisr@ukr.net Контактна особа – Мілько Тетяна Олексіївна.
д) Орган до якого подаються зауваження та пропозиції:
Солонцівська сільська рада за адресою: 37662, Полтавська область, Миргородський район, с. Солонці, вул. Молодіжна, 73, тел. 05355-31678, e-mail: solontcisr@ukr.net
е) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: офіційні веб-сайти Департамент охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації (http://www.adm-pl.gov.ua/page/departament-ohoroni-zdorovya), Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації (http://www.adm-pl.gov.ua/page/departament-ekologiyi-ta-prirodnih-resursiv-poltavskoyi-oblderzhadministraciyi).

  • 4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.           

 

Голова Солонцівської сільської ради                                       Мілько Тетяна Олексіївна
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора