Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації (Солонцівська сільрада)

Дата: 01.10.2019 03:21
Кількість переглядів: 325

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Генеральний план розвитку сіл Солонці, Бессараби, Коптів та Мареничі Миргородського району Полтавської області»

  • 1. Повна назва документа державного планування:

Проект документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план розвитку сіл Солонці, Бессараби, Коптів та Мареничі Миргородського району Полтавської області». В звіті СЕО проведена оцінка впливу на навколишнє природнє середовище розробленого генерального плану на існуючі та проектні споруди (вплив на атмосферне повітря, воду, грунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

  • 2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Солонцівська сільська рада за адресою: 37662, Полтавська область, Миргородський район, с. Солонці, вул. Молодіжна, 73, тел. 05355-31678, e-mail: solontcisr@ukr.net

  • 3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) Дата подання заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (оприлюднення її в засобах масової інформації) на офіційному веб-сайті Миргородської районної ради (https://myrhorod-rada.gov.ua) – 20.04.2019 року.
Дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб-сайті Миргородської районної ради (https://myrhorod-rada.gov.ua) – 01.10.2019 року.
Публікація заяви в газетах «Миргород – наш дім» - 04.04.2019 року та «Прапор перемоги» - 05.04.2019 року.
б) Способи участі громадськості:
Надання письмових зауважень і пропозицій на адресу: 37662, Полтавська область, Миргородський район, с. Солонці, вул. Молодіжна, 73, тел. 05355-31678, e-mail: solontcisr@ukr.net
в) Дата початку проведення запланованих громадських слухань, час і місце проведення
11.11.2019 року Полтавська область, Миргородський район, с.Солонці, вул. Молодіжна, 73.
г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:
Солонцівська сільська рада за адресою: 37662, Полтавська область, Миргородський район, с. Солонці, вул. Молодіжна, 73, тел. 05355-31678, e-mail: solontcisr@ukr.net Контактна особа – Мілько Тетяна Олексіївна.
д) Орган до якого подаються зауваження та пропозиції:
Солонцівська сільська рада за адресою: 37662, Полтавська область, Миргородський район, с. Солонці, вул. Молодіжна, 73, тел. 05355-31678, e-mail: solontcisr@ukr.net
е) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: офіційні веб-сайти Департамент охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації (http://www.adm-pl.gov.ua/page/departament-ohoroni-zdorovya), Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації (http://www.adm-pl.gov.ua/page/departament-ekologiyi-ta-prirodnih-resursiv-poltavskoyi-oblderzhadministraciyi).

  • 4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.           

 

Голова Солонцівської сільської ради                                       Мілько Тетяна Олексіївна
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора