Відзначення здобутків та успіхів за проєктом ПРОМІС

Дата: 12.02.2021 11:44
Кількість переглядів: 452

11 лютого у м. Полтава відбувся підсумковий етап Міжнародної конференції "# МІСТА ТА ЗМІНИ: досягнення, перспективи" проєкту ПРОМІС («Партнерство для розвитку міст», який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади). Місто Миргород за останні кілька років стало платформою для втілення численних ініціатив у межах проекту, тож конференцію відвідали: голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, міський голова Миргорода Сергій Соломаха, начальник відділу економічного прогнозування та туризму міської ради Оксана Голуб.

На конференції торкнулися ключових тем: напрями зміцнення муніципального сектору в Україні, підвищення спроможності громад щодо впровадження ефективного демократичного врядування, створення сприятливого середовища для розвитку бізнесу, підтримки процесу децентралізації, усталення принципів гендерної рівності, прискорення місцевого економічного розвитку.

За підсумками Конференції відбулося відзначення здобутків та успіхів міст-партнерів Проєкту ПРОМІС. Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка отримала іменну відзнаку "За зміцнення муніципального сектору в Україні". 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора